Ifor Williams DP-serien

DP står för Dual Purpose – eller dubbla användningsområden. DP-serien har en kaross som man lätt plockar av från släpet. När man har gjort detta har man ett kraftigt högbyggt släp att använda till andra sysslor i verksamheten på gården. Två släp i ett! Lättaste sättet att plocka karossen av och på är med de karossdomkrafter som finns att köpa som tillbehör.

 

Ifor Williams DP-serie har en oöverträffad slitstyrka och livslängd. Ifor Williams unika bladfjädringsupphängning av axlarna ger unika vägegenskaper och valet av genomgående endast de bästa materialen och komponenterna gör att man har en trailer som håller längre än något annat på marknaden.

 

Karossen på DP-serien är utrustad med dubbla rader med ventilationsluckor på bägge sidor. Dessa kan man öppna eller stänga efter behag. Om man endast skall transportera nötkreatur så väljer man karossen med vanlig ramp. Skall man transportera får eller grisar varvat med boskap så väljer man det patenterade EasyLoad™ -systemet som gör att man utan några verktyg på ett par ögonblick ändrar vagnen från att kunna köra boskap till att kunna köra får i två våningar och tillbaka igen.

 

Detta system är älskat och uppskattat av lantbrukare i hela världen! Ingen har hittills kommit med än bättre lösning!

 

DP-serien finns i tre olika storlekar och både som tvåaxlade och som treaxlade trailers.
Om du lyfter av karossen på en DP-trailer så har du en stabil, kraftig och viktbärande trailer som man kan utrusta med lämsats, ramper i fack under flaket, front och akterstakar för transport av rundbalar och mycket annat. Flera av våra kunder använder sin DP-trailer mycket intensivt och plockar av och på karossen flera gånger i månaden – så enkelt och smidigt är det!

 

När du väl har bestämt dig för att du förtjänar den bästa trailern på marknaden så finns det ett gediget urval av tillbehör som du kan välja bland för att få din DP-trailer så att den passar din verksamhet optimalt. Be gärna oss om råd så att du inte missar någon möjlighet att få ett optimalt redskap.

Specifikationer

Utrustning

Släp med EasyLoad ramp och dubbelgolv för får
Släp med standardramp utan fårgolv
Liten avdelare, endast till fårgolv
Förlängning rampstaket (par)
Lämgångjärnfästen*
Avtagbar framläm
180 cm stålramper (par)
244 cm stålramper (par) (ej till DP120 10*6)
Integrerade ramphållare och stödben
Sumptank
DP skåp domkrafts kit

*Lämgångjärnsfästen måste beställas från fabrik