Ifor Williams BeaverTail

Ifor Williams Beavertail-serie passar perfekt till transport av fordon och maskiner med extra låg markfrigång, eller maskiner som har väldigt stort överhäng framtill och därför är svårlastade på normala trailers. Beavertail betyder bäversvans, men här i Sverige kallar vi det bland annat för knäckflak. Alla trailers i Beavertail-serien utom den minsta LT146/B har en maximal totalvikt på 3500 kg.

 

LT146/B har en maximal totalvikt på 2000 kg.

 

Alla storlekar levereras som standard med fack under lastytan för lösa lastramper, men kan också utrustas med en fullbredds 180 cm hög lastramp. Självklart är beavertail-serien utrustad med Ifor Williams legendariska bldfjädringsupphängning av axlarna, allt för att få bästa vägegenskaper och slitsstyrka.

 

Beavertail-serien är resultatet av över 50 års erfarenhet av att bygga trailers för krävande användare. Varje modell har förutom hårda tester i Ifor Williams egna testanläggningar även testats under många år av hundratusentals användare i världens största och mest krävande testanläggning; nämligen ute i verkligheten!

 

Beavertail-serien levereras som standard med reservhjul med hållare och låsbar kulhandske. Gångjärnsfästen för lämmar är INTE standard utan detta måste beställas från fabrik. Detta är viktigt att ta ställning till när man beställer sin trailer om man kan behöva komplettera med lämmar någon gång i framtiden. Alla storlekar levereras som standard antingen med en fullbredds 180 cm hög lastramp eller med fack under lastytan för lösa lastramper.

 

Beavertail-serien har ett mycket omfattande tillbehörsprogram som gör att du kan skräddarsy din trailer så att det passar just dina transportbehov. Om dina behov med tiden ändras så kan du alltid komplettera med mera tillbehör senare.

Specifikation

Standard

Reservhjul med hållare
Låsbar kulhandske

Tillbehör (en del tillbehör finns inte till alla modeller)

Gångjärnsfästen för lämmar
Fällbara lämmar i galvat stål och avtagbar framstam
Avtagbar framstam
Aluminiumbeklädd lastyta
Gallergrindar runt om
Stegstativ
Mekanisk winch 2 ton
Mekanisk winch 3 ton
Elektrisk winch
Lastramper 180 cm i galvat stål (2 st. stödben ingår)
Lastramper 240 cm i galvat stål (2 st. stödben ingår)
Lastramper 180 cm i aluminium (2 st. stödben ingår)
Lastramper 240 cm i aluminium (2 st. stödben ingår)
Stödben (par)
Försänkta surröglor i lastytan (parvis)
Extra stänkskyd