Ifor Williams CT177

Ifor Williams CT177 är den ultimata biltransporttrailern!

Här har du en trailer som med lätthet lastar och transporterar i princip allt som rullar på hjul.

 

Med en totalvikt på 3500 kg och en lastvikt på 2775 kg så kan den lagligt transportera de flesta fordonen på marknaden!

 

CT177 har en oerhört stark helsvetsad konstruktion av varmgalvaniserat höghållfasthetsstål som ger en otroligt hög styrka och livslängd. Här kan vi verkligen tala om det som vi kallar stridsvagnskvalitet, skall du lyckas ha sönder en CT177 så krävs det nog att du kör över den med en stridvagn. Som alla trailers från Ifor Williams så är CT177 utrustad med vårt unika bladfjädringssystem som ger helt överlägsna vägegenskaper och hållbarhet, speciellt på dåliga vägar.

 

CT177 är konstruerad så att du vid lastning eller avlastning hydrauliskt tiltar upp hela lastytan med hjälp av en kraftig handpump, (elpump finns som alternativ). Den kraftiga tvåstegskolven tiltar med lätthet upp även om släpet är tungt lastat. Om du skall lasta eller lasta av extremt låga fordon så har du till din hjälp utdragbara miniramper som gör att även banracingbilar med extremt låg markfrigång lastas med lätthet. När du väl har lastat och skall kliva ur bilen så finns det inga hjulhus eller lämkanter som hindrar dig att öppna dörren. Under lastning/lossning fälls bakljusen åt sidan så att de inte är i vägen. Lastytan har i princip obegränsat med surrningspunkter vilket gör att du alltid kan säkra din last på ett bra sätt. Lastytans mått på 220 cm i bredd och 500 cm i längd räcker till för de flesta fordonen på marknaden.

 

CT 177 är standard utrustad med bland annat låsbar verktygslåda, winchfäste med flyttbar winchposition, reservhjul, låsbar kulhandske och hydraulik.

 

Det finns en mängd olika tillbehör att välja bland för att du skall kunna få din trailer anpassad så att den exakt passar dina behov. Bland annat ett stort urval av winchar att välja bland.

 

CT177 används flitigt i bilbärgningsbranchen som ett kostnadseffektivt alternativ till en extra bärgningsbil!

Specifikationer