Ifor Williams TB-serien

Ifor Williams TB-serie eller Tilt Bed är ideala trailers om du både vill kunna lasta både bilar och hjul-och larvburna mskiner,  samtidigt som du även kan använda trailern för alla typer av styckegods som du lastar med truck.


Med hjälp av den kraftiga handpumpen tiltar du upp lastytan så att du med hjälp av något av de många olika rampalternativen lastar alla typer av fordon och/eller maskiner på bästa sätt. Behöver du lasta fordon eller maskiner som inte kan gå upp för egen maskin så finns det ett stort urval av olika winch alternativ att välja bland. Trailerns konstruktion gör att du både kan lasta av och på fordon utan att trailern behöver vara kopplat till ett dragfordon.


Samtliga modeller i Ifor Williams TB-serie har en lastytebredd på 203 cm, modellerna finns i olika utföranden i längder om 400 cm, 457,5 cm, 503,2 cm och över 550 cm. Lastytan är helt slät utan upphöjda kanter och har gott om inbygda surrningspunkter så att du alltid kan surra lasten på ett optimalt sätt.


Det finns både tvåaxlade och trippelaxlade varianter att välja mellan, med totalvikterer på
3000 kg och 3500 kg.

 

Samtliga modeller är naturligtvis utrustade med Ifor Williams unika bladfjädring för bästa väghållning och livslängd.
Det finns ett stort antal tillbehör att välja bland för att du skall kunna få trailern exakt så som du vill ha den,  till exempel ramper, gallergrindar, winch med mera.

Vill Ni veta mer om Ifor Williams TB-serie så kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram släpet som passar Er bäst!