Om Rondellen Maskin AB

Vi vill vara din självklara partner när du behöver hyra eller köpa maskiner, tillbehör och släp!  
 

Rondellen Maskin AB är ett expansivt företag som främst sysslar med uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner, tillbehör och bilsläp. Även om vi är ett ungt företag så har vi många år inom branschen och vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli helt nöjd!

Vår ambition är att vara det självklara valet, som alltid ser till våra kunders ideér och behov genom ett personligt bemötande och långsiktiga relationer. Vi  jobbar hårt för att ni ska ha det ni behöver på er arbetsplats eller kanske hemma i trädgården!

Genom att hålla en hög servicenivå, visa engagemang och flexibilitet så är vi en stark partner på marknaden!

Kontakta oss gärna för priser och/eller offert.  
                                       

Fredrik på Schaktbolaget berättar om oss och våra skopor.

Ett härligt gäng!

På Rondellen Maskin AB jobbar ett härligt gäng som tillsammans strävar efter att hålla ordning på kontor, butik, kundmottagning, lager, maskiner samt våra uppställningsytor.

Vår Butik/Kundmottagning

Hit är alla välkomna!!
Vårt mål att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna, låt oss hjälpa er med vad just ni behöver, gärna över en kopp kaffe.

I vår butik säljer vi verktyg, batterier, oljor, fett, skyddsutrustning, trädgårdsredskap, arbetskläder och andra tillbehör. Vi brukar lösa det mesta!


 

Vår verkstad och tvätthall

Här utförs service, reparation och tvättning av alla våra maskiner, samt montering av rototilter, fästen och andra tillbehör.