Vi vill vara din självklara partner när du behöver trafik- och avstängningslösningar, hyra maskiner eller köpa entreprenadtillbehör

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda trafikanordning, uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade upp dörrarna till vår första anläggning 2011, sedan dess har vi vuxit och idag har vi fyra stycken etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där kan vi erbjuder trafikanordningar, uthyrning och försäljning, på anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på uthyrningen och i Nyköping har vi endast försäljning. I Partille har vi satsat på både uthyrning och försäljning.

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Distans är heller inget problem för oss, det märks då vi både hyr ut och säljer produkter till kunder över hela Sverige samt delar av Europa. För oss är ingenting omöjligt!

Trafikavstängning

På vår Trafik- och Avstängningsavdelning är vi specialiserade på just Trafik- och Avstängningslösningar.

Avdelningen erbjuder kompletta TA-lösningar, allt från att ta fram en komplett TA-plan till att hyra ut det material som behövs. Självklart kan du som kund få materialet utkört och uppställt med rätt placering, eller så hämtar du själv allt nödvändigt material på närmaste depå, hur du än väljer att göra så är du varmt välkommen med din bokning

Vid behov sköter våra medarbetare även all kontakt med kommun och andra eventuella insatser som kan beröras av en TA-lösning, likadant om det finns behov av trafikvakt, bevakare, trafikserviceman eller säkerhetsledare. Det löser vi givetvis det också!

(Rondellen Maskin AB använder endast TMA-bilar som uppfyller miljökraven (Euro 6) och alla chaufförer har rätt utbildning.)

Så vad behöver då du som kund göra? Ta endast en kontakt med oss och ge oss lite uppgifter kring just ditt projekt, så ordnar vi resten!

Är du intresserad över att få mer information kring detta, är du alltid välkommen att slå oss en signal på tel. 020 – 120 29 00.

Predrag Bato Mihajlovic

Trafikavstängning

Henrik Forsberg

Trafikavstängning

Pontus Oskarsson
Pontus Oskarsson

Trafikavstängning

Genom att välja Rondellen Maskin som din leverantör av TA-lösningar, hyresmaskiner och entreprenadtillbehör, får du en partner för livet. Vi bryr oss om kunden och håller vad vi lovar. Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige!

Kontakta oss för priser och/eller offert.

Certifieringar

Hardox in my body

Tillverkare som är certifierade enligt kraven för Hardox in My Body arbetar nästintill uteslutande med Hardox för att producera stålkonstruktioner. Med Hardox material blir skoporna lättare till vikten, får bättre prestanda, har längre livslängd, kan ta mer last och drar mindre energi. Allt detta är möjligt tack vare Hardox egenskaper, att materialet både är hårt och segt.

Att leverera en produkt som överträffar kundens förväntningar är något som vi ständigt strävar efter. Oberoende om det gäller leveranssäkerhet, kvalité eller prisbild försöker vi alltid arbeta efter vår vision att ”Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige”. Detta är en av de största anledningarna till att vi väljer SSAB & Hardox som leverantör av stål till våra ema-produkter.

ISO 9001

Idag kännetecknar ett kvalitétstänk ett framgångsrikt företag. Med denna kvalitétscertifiering vill vi att våra kunder ska veta att de produkter och tjänster som vi kan leverera är av kvalité. Att det även finns ett kvalitétstänk gällande det interna arbetet och i relationen med kunden. Vi kan med denna certifiering visa, både internt och externt, att vi är dedikerade till att aktivt arbeta med kvalité. Allt för att överträffa kundens förväntningar.

ISO 14001

En miljöcertifiering som visar att vi som företag aktivt arbetar med vårt miljöarbete. Vi måste vara rädda om vår jord och certifiering ser till att miljöarbetet är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat.

ISO 45001

För att kunna leverera kvalité till våra kunder måste våra medarbetare må bra. Därför har vi genomgått en arbetsmiljöcertifiering som granskar säkerhetsrisker och arbetsmiljön. Vi vill vara en ansvarstagande arbetsgivare som arbetar aktivt med förbättringar av verksamheten, produkterna och tjänsterna. Med denna certifiering kan vi också sätta tydliga mål gällande förbättringar, som vi tillsammans kan arbeta för att förverkliga.

Vår Butik/Kundmottagning

Hit är alla välkomna!

Vårt mål att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna. Låt oss hjälpa er med vad just ni behöver, gärna över en kopp kaffe.
I våra butiker i Kinna och Landvetter säljer vi förbrukningsmaterial, batterier, oljor, fett, trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Vår verkstad och tvätthall

Här utförs service, reparation och tvättning av alla våra maskiner. Vi tvättar och går alltid igenom alla maskiner efter en hyra. Allt för att du som kund ska få en fräsch och fungerade maskin.

Lär känna oss

0


Det finns inga produkter.