Trafik­avstängning

Trafikavstängning är vårt expertisområde. Vi hjälper dig med kompletta TA-lösningar. Du får hjälp med allt från att ta fram en komplett TA-plan till hyra av det material som behövs. Självklart kan du som kund få materialet utkört och uppställt med rätt placering, eller så hämtar du själv allt nödvändigt material på närmaste depå.

Vid behov sköter våra medarbetare även all kontakt med kommun och andra eventuella insatser som kan beröras av en TA-lösning, likadant om det finns behov av trafikvakt, bevakare, trafikserviceman eller säkerhetsledare. Det löser vi givetvis det också!

Rondellen Maskin AB använder endast TMA-bilar som uppfyller miljökraven (Euro 6) och alla chaufförer har rätt utbildning.

Kontakta oss idag för rådgivning!

Få hjälp direkt

Ta kontakt med oss idag och ge oss uppgifter kring just ditt projekt, så ordnar vi resten!

Är du intresserad över att få mer information kring trafikavstängning så är du alltid välkommen att slå oss en signal på 020 – 120 29 00.

När behövs en TA-plan?

En trafikanordningsplan eller TA-plan, är en plan som bland annat beskriver hur en trafikomläggning är tänkt att se ut och vilken typ av utmärkningar och avstängningsmaterial man ämnar använda. En TA-plan behövs då man ska utföra arbeten på en plats som påverkar framkomlighet för trafikanter, exempelvis vid vägarbeten eller vid evenemang.

Hjälp med alla nödvändiga tillstånd

Vi hjälper dig med trafikplanering och myndighetskontakter. Eftersom du bara behöver en kontaktperson hos oss, blir det mycket enklare för dig. Din kontaktperson ser till att alla nödvändiga tillstånd och myndighetsbeslut är fastställda i god tid innan projektet drar igång

Vi är experter på trafikavstängning

Vi på Rondellen Maskin är experter på gällande regelverk och att se lösningar i komplexa trafiksituationer och arbets­platser. Du får hjälp med tillstånd för markupplåtelse, polistillstånd, schakt- och öppningstillstånd samt andra tillstånd som kan krävas vid ditt vägarbete.

Vi kan TA-planer och vi ser till att de blir godkända.
Enkelheten för våra kunder med en kontakt för helhetslösning!

Vi på trafikavstängning

Predrag Bato Mihajlovic

Trafikingenjör/uthyrare

Henrik Forsberg

Trafikingenjör/uthyrare

Pontus Oskarsson
Pontus Oskarsson

Trafikserviceman

Ulf Palovaara

Trafikingenjör/uthyrare

Per-Anders Jimar

Trafikingenjör/uthyrare

Kenneth Hagselius

Trafikingenjör/uthyrare

Melvin
Melvin Forsberg

Trafikserviceman

Monika
Monika Mihajlovic

Administration/Uthyrare

StefanMånsson
Stefan Månsson

Affärsområdeschef / TA

Genom att välja Rondellen Maskin som din leverantör av TA-lösningar, hyresmaskiner och entreprenadtillbehör, får du en partner för livet. Vi bryr oss om kunden och håller vad vi lovar. Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige!

Kontakta oss för priser och/eller offert.

rondellenmaskin-vit-logo

Din självklara partner när du behöver trafik- och avstängningslösningar, hyra maskiner eller köpa entreprenadtillbehör

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda trafikanordning, uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade upp dörrarna till vår första anläggning 2011, sedan dess har vi vuxit och idag har vi fyra stycken etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där kan vi erbjuder trafikanordningar, uthyrning och försäljning, på anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på uthyrningen och i Nyköping har vi endast försäljning. I Partille har vi satsat på både uthyrning och försäljning.

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Distans är heller inget problem för oss, det märks då vi både hyr ut och säljer produkter till kunder över hela Sverige samt delar av Europa. För oss är ingenting omöjligt!

0


Det finns inga produkter.